Yritys

Lihakauppaa monessa polvessa

Kaarinan Lihakauppa on varsin tuore yritys, perustettu maaliskuussa 2019. Sen taustalta löytyy kuitenkin kokonainen klaani liha-alan ammattilaisia, joilla kokemusta ja näkemystä riittää.

Yrityksen johdossa toimii pitkän uraa alalla tehnyt Jouko Partanen, jonka vanavedessä omat lapsetkin lähtivät alalle. Partasen perheessä liha-ala kulkee verenperintönä. Jo kauppiaan omat vanhemmat pitivät lihakauppaa ja samalta alalta löytyy nyt koko Partasen perhe. Omistaja on pitänyt lihakauppaa Liedossa, Maskussa ja Salossa. Nyt oli aika tuoda liha-alan huippuosaaminen ja laatutuotteet myös Kaarinaan.

Lihakauppaa perinteisin arvoin

Kaarinan lihakaupassa ei pelkästään myydä lihaa, vaan asiakkaita palvellaan vanhan ajan malliin. Ostosten ohessa vaihdetaan kuulumiset, suositellaan reseptit ja opastetaan lihanvalmistuksessa. Osaavan henkilökuntamme kokenut kaarti siirtää osaamistaan reippaille, nuorille ammattilaisille, joilla myös on palo alaa kohtaan ja halu palvella jokainen asiakas niin hyvin kuin pystyy.

Vain parasta ja puhdasta laatua

Meille on tärkeää, että tarjolla on laadukasta, aina tuoretta kotimaista lihaa ja parhaita lihajalosteita. Olemme esimerkiksi tarkkoja siitä, että myymme vain hyvin raakakypsytettyä naudanlihaa. Porsaanliha saapuu aamun tilauksen jälkeen meille samana iltapäivänä, jotta asiakkaamme saavat lihan mahdollisimman tuoreena.

Tiskistämme löytyvät einesruoat on kuin kotona tehty. Ne ovat puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja sellaisia, joita hyvillä mielin syömme itsekin ja tarjoamme pienille lapsillemme. Lihatuotteemme tulevat meille kotimaisilta lihataloilta. Lähetämme palvattavat tuotteet Auran Palvaamoon valmistettaviksi ja Liedon Lihakauppa toimittaa meille leikkeletuotteet sekä maittavat einesruoat.

 

Ei pelkkää lihaa ja einesruokaa

Lihakaupalta saat myös lihan kanssa tarjottavaksi piikkiöläisen Lindroosin puutarhan tuoreet ja raikkaat vihannekset. Tarjolla on Kosken leipomon leipää sekä Kyheröisen kanalan munia. Oheistuotteita löytyy paljon muitakin: grillaustarvikeita, paistopusseja, kastikkeita, mausteita, säilykkeitä, jne. Myynnissä myös oman tuotemerkkimme sinappia, erilaisia maustesekoituksia lihan maustamiseen, kastikkeita, lihapulla-aineksia jne

Yhteystiedot

Ahkiokatu 2
20780 Kaarina

0500 878 111
lihakauppa@kaarinanlihakauppa.fi

Aukioloaikamme

Ma - Pe
9:00 - 18:00
La
9:00 - 15:00